Handelsnaam: Bylindawagner 
Naam: Linda Wagner 

1) bereikbaar
Via e-mail en telefoon.

2) klachten: 
Mochten er klachten zijn over 1 van mijn aangeboden producten of diensten dan is het mogelijk om contact op te nemen via mijn e-mail adres. Ik zal binnen 24 uur reageren met een passende oplossing. Graag hoor ik het zo snel mogelijk als er iets niet naar wens is, dan is het vaak mogelijk om iets aan te passen. 

3) retouneren: 
Het is niet mogelijk om bloemen en planten te ruilen. 
Alle hardware kan wel geruild worden, mits er binnen 3 dagen contact met mij wordt opgenomen. Stuur me een e-mail met je vraag en ik antwoord binnen 24 uur en dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing.
Ik kom het persoonlijk ophalen/ omruilen of we kunnen op een andere passende locatie afspreken, dit hangt af van de reistijd en het product. 

4) levering:
Ik lever geen producten met een pakketdienst. Ik of 1 van mijn persoonlijke bezorgers levert jouw product tot aan de de deur. Mocht je niet thuis zijn dan informeren we bij de buren of we het product daar mogen afgeven. Leveren we een boeket? Dan vragen we aan de buren of ze het op water willen zetten. Wij doen bij een formulier in de brievenbus met daarop meer informatie en het adres waar we het product hebben afgeleverd. Ik stuur een bericht naar de afzender van het boeket zodat hij of zij weet waar de bloemen zijn afgeleverd. Mochten er vragen zijn dan kan je mij mailen en dan reageer ik binnen 24 uur. 
Is er spoed? Stuur me een appje, deze lees ik snel en zal gelijk reageren. 

5) betaling:
-alle producten kunnen betaald worden door middel van een factuur. Deze stuur ik via de e-mail. Hierin zit in link waarmee je gemakkelijk kan betalen. 
-voor mijn diensten als freelancer hanteer ik een betaaltermijn van 14 dagen. Na mijn werkzaamheden stuur ik binnen een week een factuur. 
-De betaling van bloem abonnementen gaat via een factuur, deze graag binnen 14 dagen betalen, extra dank als je de factuur eerder kan betalen. 

6) engels en nederlands: 
Een deel van mijn website is in het engels en een deel in het nederlands. 
Mocht je vragen hebben en de tekst staat  niet in de gewenste taal, dan kan je contact met me opnemen. 

7) levering met vaas/ pot:
Mocht een vaas of pot om wat voor reden dan ook stuk gaan, dan graag contact opnemen binnen 48 uur. Dan kunnen we samen opzoek naar een passende oplossing. De kosten van de vaas of pot zullen in rekening worden gebracht op de factuur. Dit zal 50% zijn van de verkoopprijs. 
Mocht je hardware van mij huren voor op locatie dan spreken we van te voren af wie zorg draagt, na afloop van het evenement of de bruiloft, voor deze spullen. Ik kom de producten ophalen op locatie als we dat van te voren hebben besproken. Dit zal altijd aangeven staan in de offerte. 


De kleine en belangrijke lettertjes

algemene voorwaarden