Zomer. Hoera!
We gaan met onze caravan op avontuur.

Om eerlijk te zijn heb ik geen idee wat voor dag het vandaag precies is en wanneer onze vakantie is begonnen. Zo gaat dus, heerlijk!
Onze focus voor nu: regent het of schijnt de zon? Waar hebben we zin en waar liggen onze behoeftes?


We zijn op vakantie met onze caravan Oakly (Oakly.adventures). Het is zo eenvoudig, makkelijk en genieten om met ons eigen huisje op wielen te toeren. We hadden van te voren geen plan, dat voelt mij heel erg comfortabel. 'Vroeger' dacht ik dat dat raar was... hoe kan je dat nou lekker vinden? Maar tegenwoordig weet ik dat het ok is, dat iedereen hier anders over denkt en dat je vooral moet doen wat je zelf fijn vind. 

De schaamte, vooroordelen en opmerkingen los gelaten en begonnen met ons avontuur. 
Op dit moment staan we een week op de camping BuitenLand in het kleine plaatsje Zandpol, Nederland. Het is hier net een festival, Alles draait om muziek, lekker eten, vrijheid, buiten leven en samen zijn, Precies de elementen die wij zoeken in onze vakantie. 
Sydney gaat naar bed wanneer hij moe is, we eten wanneer we trek hebben, doen middag dutjes als we er zin in hebben en schrijven (blijkbaar) een blog omdat er spontaan ruimte & zin ontstaat. 

Deze zomer rommelen we aan met uitjes, leuke afspraken, werk en rust. 
Zo hebben we tot 17 juli vakantie. 
Erna gaan we weer aan de slag voor 2 weken (op een laag pitje) en erna is er feestweek in Santpoort noord. Aangezien we midden in het dorp wonen is het aan te raden om hiervoor vrij te nemen en vooral te genieten van de gezelligheid :)! 

Mijn favoriete camper boek bekijk je hier 
Camperfood & fijne plekken


10.07.2022

5 // Vakantie!

Eerste half jaar als full time freelancer 
Ik zie dat het alweer een half jaar geleden is dat ik mijn laatste blog heb geschreven. In de tussentijd is er ontzettend veel gebeurd en zijn er mooie opdrachten op mijn pad gekomen. Januari en februari waren relatief rustig, maar erna was het gekkenhuis, ik heb de afgelopen maanden gemiddeld 6 dagen per week gewerkt. Dit alles met een goeie rede....namelijk een buffer opbouwen voor als er minder werk praktische tijden aankomen. Want! Je weet het nooit wanneer dat van pas kan komen. Mijn zakelijk potjes ie lekker gevuld en ik weet nu dat ik een aantal maanden prima vooruit kan mocht er minder werk zijn. 

In Oktober 2021 ben ik naïef en positief begonnen als full time freelancer, waar ik trouwens geen moment spijt van heb. Mijn financiële back up was minimaal en ik had het gevoel dat ik op alles ja moest zeggen. Dat werkte goed! Mijn focus was werken, werken en werken. Ondertussen er zijn voor mijn gezin, maar vooral even de focus leggen op werk. Het was (is) ook echt mijn wens om hier lekker in te duiken! Als ik de flow te pakken heb dan geeft het me zo veel energie. Mijn werk doe ik (durf ik best te zeggen) 99% van de tijd met 100% plezier. Alle onderdelen van mijn beroep zijn geweldig en ik laad er echt van op. 

Toch heb ik er heel bewust voor gekozen om het in juli en augustus iets rustiger aan te doen. Ik merk dat opdrachtgevers deze maanden gebruiken om op adem te komen en zich voor te bereiden voor de drukte (kerst / najaar) die komen gaat. Zo doe ik dat ook. Hun flow is mijn flow.... 
Onderdeel van mijn freelance beroep en aanpassingsvermogen. 

Fotograaf van deze prachtige foto's en haar website >>
Jeanine Oost Fotografie