lees meer

2022!
Op de eerste dag van het jaar wil ik met jullie een blik werpen op wat ik heb meegemaakt in 2021. Prive, zakelijk, met mijn gezin, de diepte punten maar ook zeker de high lights. Nu ik terug kijk naar het afgelopen jaar besef ik pas hoeveel stappen ik heb gemaakt. 

01.01.2021  //  4

Thank you

Fantaseer.
Dromen bestaan!

Dit waren de laatste 2 zinnen van mijn 2e blog ‘Zaterdag’, begin dit jaar. Op dat moment wist ik nog niet wat ik nu wel weet.

Op dat moment stond ik met mijn rug tegen de muur, tenminste zo voelde het. Ongeveer 1,5 jaar heb ik me enorm eenzaam gevoeld. 

08.09.2021  //  3

Just do it

lees meer

Deze dag is top. De zon schijnt naar binnen, de wereld voelt rustig en ik zit fijn achter mijn laptop mijn 2e blog te typen. Super spontane actie want 5 minuten geleden stond ik nog de was op te vouwen en 15 minuten geleden was ik gesprek met Koen. Hadden we een relaxt ontbijt met serieuze gesprekken en bespraken we onze dromen.

27.02.2021  //  2

2 Verandering

lees meer

lees meer

Verandering

lees meer

Ok, daar zitten we dan. Mijn laptop en ik, met ons support team: chocolate chip cookies, kaarsen en cappuccino. Een beetje onwennig, dat wel en toch voel ik me zeker van mijn zaak. Ik wil mijn verhaal graag met jou delen. Op dit moment ben ik 33 en deze leeftijd voelt als een geschenk. Al een tijdje voel ik dat ik weer aan het genieten ben. Ik bedoel ECHT genieten… snap je wat ik bedoel?

08.02.2021  //  1

1 The beginning

The beginning