Stuur  bericht

Wil je een afspraak maken? Of mijn booklet ontvangen?

Hebben jullie al een datum?

Mijn e-mail:

Mijn naam:

Ik neem zo snel mogelijk
contact met je op!

Dankjewel voor je bericht

Handelsnaam: Bylindawagner 
Naam: Linda Wagner 

1) bereikbaar
Via e-mail en telefoon.

2) klachten: 
Mochten er klachten zijn over 1 van mijn aangeboden producten of diensten dan is het mogelijk om contact op te nemen via mijn e-mail adres. Ik zal binnen 24 uur reageren met een passende oplossing. 

3) retouneren: 
Het is niet mogelijk om bloemen en planten te ruilen. 
Alle hardware kan wel geruild worden, mits er binnen 3 dagen contact met mij wordt opgenomen. Stuur me een e-mail met je vraag en ik antwoord binnen 24 uur en dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing.
Ik kom het persoonlijk ophalen/ omruilen of we kunnen op een andere passende locatie afspreken, dit hangt af van de reistijd en het product. 

4) levering:
Ik lever geen producten met een pakketdienst. Ik of 1 van mijn persoonlijke bezorgers levert jouw product tot aan de de deur. Mocht je niet thuis zijn dan informeren we bij de buren of we het product daar mogen afgeven. Leveren we een boeket? Dan vragen we aan de buren of ze het op water willen zetten. Wij doen bij jou een formulier in de brievenbus met daarop meer informatie en het adres waar we het product hebben afgeleverd. Mochten er vragen zijn dan kan je mij mailen en dan reageer ik binnen 24 uur. 
Is er spoed? Stuur me een appje. 

5) betaling:
-Alle producten aangeboden in mijn webshop (boeketten) kunnen direct betaald worden via ideaal. 
-Voor mijn diensten als freelancer hanteer ik een betaaltermijn van 14 dagen. Na mijn werkzaamheden stuur ik binnen een week een factuur. 
-Bloem abonnementen kunnen op dit moment nog niet via ideaal of Mollie betaald worden, hier wordt aan gewerkt. De betaling hiervan gaan via een factuur, deze graag binnen 7 dagen betalen. 
In de toekomst kan er betaald worden via Plug and Pay en Mollie. 

6) engels en nederlands: 
Een deel van mijn website is in het engels en een deel in het nederlands. 
Mocht je vragen hebben en de tekst staat  niet in de gewenste taal, dan kan je contact met me opnemen. 

7) levering met vaas/ pot:
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de huur van vazen of potten (tenzij dat in de offerte wordt vermeld). Mocht de vaas of pot om wat voor reden dan ook stuk gaan, dan graag contact opnemen binnen 48 uur. Dan kunnen we samen opzoek naar een passende oplossing.
De kosten van de vaas of pot zullen in rekening worden gebracht op de volgende factuur. Dit zal 50% zijn van de verkoopprijs. De kleine en belangrijke lettertjes

algemene voorwaarden