Linda Wagner

The beginning

Feb 8, 2021

Ok, daar zitten we dan. Mijn laptop en ik, met ons support team: chocolate chip cookies, kaarsen en cappuccino.

Een beetje onwennig, dat wel en toch voel ik me zeker van mijn zaak. Ik wil mijn verhaal graag met jou delen. Op dit moment ben ik 33 en deze leeftijd voelt als een geschenk. Al een tijdje voel ik dat ik weer aan het genieten ben. Ik bedoel ECHT genieten… snap je wat ik bedoel? In deze eerste blog wil ik jullie een indruk geven van wie ik ben. Op mijn middelbare school kreeg ik op mijn kop omdat ik te veel ‘gesproken’ schreef. Dus… ik hou van veel puntjes, gebruik iets te veel komma’s, deze 2 () en heb een beetje schijt aan dat het perfect moet zijn. Excuus… maar what you read is what you get. Owja engels en nederlands door elkaar, oeps.

Door mijn leven heen heb ik een aantal uitzonderlijke situaties meegemaakt, waar ik in mijn toekomstige blogs meer over zal vertellen. Deze hebben me gevormd tot wie ik ben en voor het eerst in mijn leven ben ik daar echt ok mee en zelfs een beetje trots op. In sept 2018 ben ik begonnen met mijn bedrijf bylindawagner. Dit deed ik naast mijn fulltime baan als bloemist in een bloemenwinkel. Vanaf mijn 7e wist ik dat ik bloemist wilde worden en vanaf mijn 14e begon ik met werken bij de lokale bloemenwinkel. De natuur is een rode draad in mijn leven, daar kan ik mezelf zijn en voelen dat ik leef.

Mijn relatie met Koen.
Op dit moment woon ik samen met mijn vriend en zoontje in onze 2 onder 1 kap woning in het centrum van een klein dorp dat aan de kust ligt. Mijn vriend en ik kennen elkaar 29 jaar. We zijn opgegroeid in hetzelfde dorp en woonde tegenover elkaar. Hij op nummer 24 en ik op nummer 25. Zijn slaapkamer tegenover mijn slaapkamer. Jaren keek ik tegen op, hij hield van spannende activiteiten, reed op een scooter en was in mijn ogen veel ouder! (9 maanden ;)). Na bijna 16 jaar verkering kan ik wel zeggen dat ik de volwassene van het stel ben…. Oww, ik kan hier nog zo veel meer over vertellen…

(even tussendoor. Krijg net een telefoontje van mijn vriendin dat onze mannen bij de eerste hulp zitten. Iets met sneeuw, mannen, auto en een snowboard. Ik ga ervan uit dat het goed komt, tijdens dit soort telefoontjes komt de rationele Linda naar boven. Als ze met 3 uur niet thuis zijn zal ik me zorgen gaan maken… Naar mijn mening hebben dit soort situaties een beetje tijd nodig. Ik ga uit van het beste en heb vertrouwen in de mannen dat ze ons bellen als er iets is #loslaten #liefde).

*intussen zit ik met een wijntje.

Mijn leven was de afgelopen jaren een roller coaster. Ik heb me echt nog nooit zo kut en eenzaam gevoelt en hierover zal ik later een blog met jullie delen.

Onzekerheid & moederschap.
Eigenlijk dacht ik dat ik content was met het leven, totdat ik zwanger werd. De hormonen maakte een ander mens van me, positief en negatief. Wat bleek.. tijdens dit hele proces was niets zo vanzelfsprekend als dat ik dacht. Ons kindje, Sydney, had problemen met zijn gezondheid, bevallen vond ik intens en mama worden bracht me zo veel liefde. Alsof mijn hart op exploderen stond, dat gevoel begon ik te omarmen. Het werd mijn nieuwe energie en motiveert me op te starten met deze blog.
 Vlak na de geboorte kregen Koen en ik het zwaar. De controles, onzekerheid en operaties van Sydney hakte erin. Mijn hart vol liefde en geluk vulde zich binnen een seconde met onzekerheid. De angst dat mijn wereld elk moment in kon storten en dat ik het belangrijkste in mijn leven kon kwijtraken, werd me te veel.
Dat gevoel hadden Koen en ik allebei en het zorgde ervoor dat we beide thuis kwamen te zitten, eind 2019.. Meerdere trajecten volgden, een deel gezamenlijk maar ook gescheiden van elkaar. Depressie, burn-out en PTSS.

Nu begin 2021 kan ik oprecht zeggen dat we er sterker uit zijn gekomen. Niet meer bezig met ‘ben ik er al’ of ‘op hoeveel procent zit ik nu’. Ik ben een vechter, avonturier, dromer, bloemist, moeder, vriendin, dochter. Mijn creativiteit en positieve mind-set hebben me gebracht tot waar ik nu ben en ik heb ontzettend veel zin in de toekomst.

Het volgen van mijn weg waarin de basis bestaat uit liefde, vertrouwen en intuitie.

X
Linda

PS: 738 woorden. Ik hou van cijfers…

FILED IN:

SHARE ON:

you said:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT